Ga direct naar de inhoud.

Thuis voelen betekent activiteiten doen die aansluiten bij de persoonlijke wensen.

Naast de verzorging is er ook een fulltime activiteitenbegeleidster aanwezig, om desgewenst een dag invulling te bieden. 

De activiteitenbegeleiders van Huize ten Berghe bieden u, indien gewenst,  interessante en gezellige bezigheden. Zo kunt u samen met uw medebewoners of individueel genieten van de verschillende activiteiten. 

De activiteiten bestaan onder andere uit; taarten bakken voor uw medebewoners of om de visite te verwennen, krant voorlezen bij de openhaard, wandeling maken over de gezellige Molenlaan of in het Bergse Bos, computer les volgen zodat u kan e-mailen met uw familie. Deze bezigheden worden allen uitgevoerd met de nodige ondersteuning van de activiteiten begeleiders.

Onze activiteitenbegeleiders dragen er zorg voor dat de activiteiten nauw aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van de bewoner.

“Ik ga meerdere malen per week wandelen met de activiteitenbegeleidster, heerlijk even de buitenlucht opzoeken maar bovenal is het ook erg goed voor mijn gezondheid.”

Tarieven

De kosten van wonen in Huize ten Berghe zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij informeren u graag persoonlijk over de kosten voor uw specifieke situatie. De tarieven van Huize ten Berghe zijn in drie elementen opgedeeld, te weten:

Kosten woning

De kosten van de woning zijn afhankelijk van de afmeting en ligging van de woning.

Kosten service pakket

De kosten van het servicepakket zijn een vast bedrag per maand.

Het service pakket houdt o.a. in; 24 uur aanwezigheid van zorgteam, eten en drinken, schoonhouden van woonruimte, verzorgen was, onderhoud tuin, enz.

Kosten zorg

Indien er een zorgvraag ontstaat, heeft de bewoner recht op een zorgindicatie via het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

De zorgkosten worden gefinancierd vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg), wél betaalt u de wettelijk vastgestelde inkomens- en vermogen afhankelijke eigen bijdrage. Uw eigen bijdrage kunt u via www.hetcak.nl berekenen.

Mocht u een specifieke uitsplitsing van de tarieven willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over Huize ten Berghe

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor het maken van een afspraak.