Ga direct naar de inhoud.

Wonen zoals thuis, dat is wat Huize ten Berghe biedt.

Huize ten Berghe biedt een warme, vertrouwde en comfortabele entourage met een hoogwaardige levensstijl. De individuele zorg met hart voor de bewoners is de drijfveer van Huize ten Berghe.
Met een vast team van toegewijde verzorgenden en verpleegkundigen wordt er 24 uur per dag zorg geleverd. Bewoners kunnen in Huize ten Berghe blijven wonen ongeacht de ontwikkeling in hun zorgbehoefte (zolang dit medisch verantwoord is), het zogenoemde levensloop-bestendig wonen.

Alle disciplines komen aan huis, van huisarts, fysiotherapeut, logopedist tot diëtist. 

Ook voor tijdelijk verblijf bent u van harte welkom in Huize ten Berghe. Na een ziekenhuisopname, een intensieve zorgperiode of indien de mensen om u heen die u normaal zorg verlenen op vakantie gaan, biedt Huize ten Berghe uitkomst. Huize ten Berghe biedt u de mogelijkheid om in alle rust, luxe en in een veilige omgeving te verblijven en zonodig te herstellen. Door de huiselijke sfeer zal u zich snel thuis voelen en ons professionele zorgteam zal u 24 uur per dag bij kunnen staan.

Buiten de zorg wordt er natuurlijk gezorgd voor heerlijke maaltijden en gezellige activiteiten. Vrienden en familie zijn op elk moment van de dag welkom. Paramedici (zoals fysiotherapeut, diëtist enz.) komen op aanvraag bij Huize ten Berghe in huis om u te helpen met uw herstel.

Download Uitsluitingscriteria bewoners (pdf)

“Mijn moeder heeft zich vanaf dag één thuis gevoeld in het huis. Ze vindt haar woning heel gezellig en laat die vol trots aan bezoekers zien. Ook geeft ze aan ‘nu nooit meer alleen te zijn”

Wilt u meer weten over Huize ten Berghe

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor het maken van een afspraak.