Ga direct naar de inhoud.

24 uur per dag zorg

Huize ten Berghe biedt hoogwaardige zorg aan bewoners met een somatisch gezondheidsprobleem en aan bewoners met een psychogeriatrisch gezondheidsprobleem. Huize ten Berghe biedt levensloopbestendig wonen. Dit betekent dat bewoners in het huis kunnen blijven wonen, ongeacht de ontwikkeling in de zorgbehoefte, zolang dit medisch verantwoord is.

24 uur per dag  is er een zorgteam aanwezig om u de gewenste ondersteuning te beiden, van lichte huishoudelijke hulp tot aan intensieve verpleging.

De zorg wordt nauw met de bewoner en/of hun vertegenwoordigers besproken om samen tot een zorgplan te komen. In het zorgplan wordt de benodigde zorg samen met uw persoonlijke wensen afgestemd om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Mocht u zich afvragen of Huize ten Berghe de hulp kan bieden die nodig is, neem dan gerust contact met ons op.

“Mijn moeder heeft zich vanaf dag één thuis gevoeld in het huis. Ze vindt haar woning heel gezellig en laat die vol trots aan bezoekers zien. Ook geeft ze aan ‘nu nooit meer alleen te zijn”

Tarieven

De kosten van wonen in Huize ten Berghe zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij informeren u graag persoonlijk over de kosten voor uw specifieke situatie. De tarieven van Huize ten Berghe zijn in drie elementen opgedeeld, te weten:

Kosten woning

De kosten van de woning zijn afhankelijk van de afmeting en ligging van de woning.

Kosten service pakket

De kosten van het servicepakket zijn een vast bedrag per maand.

Het service pakket houdt o.a. in; 24 uur aanwezigheid van zorgteam, eten en drinken, schoonhouden van woonruimte, verzorgen was, onderhoud tuin, enz.

Kosten zorg

Indien er een zorgvraag ontstaat, heeft de bewoner recht op een zorgindicatie via het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

De zorgkosten worden gefinancierd vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg), wél betaalt u de wettelijk vastgestelde inkomens- en vermogen afhankelijke eigen bijdrage. Uw eigen bijdrage kunt u via www.hetcak.nl berekenen.

Mocht u een specifieke uitsplitsing van de tarieven willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over Huize ten Berghe

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor het maken van een afspraak.