Ga direct naar de inhoud.

24 uur per dag zorg

Huize ten Berghe biedt hoogwaardige zorg aan bewoners met een somatisch gezondheidsprobleem en aan bewoners met een psychogeriatrisch gezondheidsprobleem. Huize ten Berghe biedt levensloopbestendig wonen. Dit betekent dat bewoners in het huis kunnen blijven wonen, ongeacht de ontwikkeling in de zorgbehoefte, zolang dit medisch verantwoord is.

24 uur per dag  is er een zorgteam aanwezig om u de gewenste ondersteuning te beiden, van lichte huishoudelijke hulp tot aan intensieve verpleging.

Lees meer: 24 uur per dag zorg

Persoonlijk alarmering systeem

Gekozen is voor een efficiënt maar subtiel persoonlijk alarmering systeem. Met een polsband kan alarmering worden gemaakt waardoor er een spraak/luister verbinding met de verzorging tot stand zal komen. Indien nodig kan hieraan ook dwaaldetectie gekoppeld worden.

Het feit dat de bewoner deze polsband als een horloge altijd bij zich kan dragen, geeft een uiterst veilig gevoel, niet alleen voor de bewoner maar ook voor de familie. Buiten de polsband om zijn er ook alarmeringsmogelijkheden in de wooneenheid zelf zoals bij het bed en in de badkamer.

Eten & drinken

Vaak niet benoemd, maar door meerdere onderzoeken des te belangrijker bewezen, is voeding. Twee proffesionele koks verwennen de bewoners met verse gezonde maaltijden, zoals de meeste van u vanaf huis gewend zijn.

Gezellig met de andere bewoners van de maaltijd genieten of indien gewenst in uw eigen wooneenheid. Ook zijn familieleden/kennissen welkom om mee te genieten van de maaltijden. Indien er om medische redenen speciale wensen zijn, houden wij hier graag rekening mee.

“Het verzorgend personeel in Huize ten Berghe is zo vriendelijk, betrokken en neemt de tijd voor haar patiënten. Bovendien is het eten er fantastisch vertelden onze ouders, iedere avond weer een verrassing bereidt door de koks, geweldig.”

Tarieven

De kosten van wonen in Huize ten Berghe zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij informeren u graag persoonlijk over de kosten voor uw specifieke situatie. De tarieven van Huize ten Berghe zijn in drie elementen opgedeeld, te weten:

Kosten woning

De kosten van de woning zijn afhankelijk van de afmeting en ligging van de woning.

Kosten service pakket

De kosten van het servicepakket zijn een vast bedrag per maand.

Het service pakket houdt o.a. in; 24 uur aanwezigheid van zorgteam, eten en drinken, schoonhouden van woonruimte, verzorgen was, onderhoud tuin, enz.

Kosten zorg

Indien er een zorgvraag ontstaat, heeft de bewoner recht op een zorgindicatie via het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

De zorgkosten worden gefinancierd vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg), wél betaalt u de wettelijk vastgestelde inkomens- en vermogen afhankelijke eigen bijdrage. Uw eigen bijdrage kunt u via www.hetcak.nl berekenen.

Mocht u een specifieke uitsplitsing van de tarieven willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over Huize ten Berghe

Laat u gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op en houden u op de hoogte.

Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor het maken van een afspraak.